Pret de cumparare

Definitie Pret de cumparare

Din punct de vedere bursier, cel mai mare pret mentionat intr-un ordin de cumparare al titlului care a ramas neexecutat dupa inchiderea sedintei de tranzactionare din data curenta. Vezi si Pret de vanzare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de cumparare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de cumparare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de cumparare. Definitiile termenilor despre Pret de cumparare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de cumparare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de cumparare.