Pret de dumping

Definitie Pret de dumping

Pret dictat de marile monopoluri, in scopul eliminarii concurentei, fapt pentru care ele se situeaza la un nivel foarte scazut (de multe ori sub costurile de productie).Dupa eliminarea concurentei, monopolurile majoreaza preturile, urmarind obtinerea de profituri maxime.Ca varianta a preturilor de dumping se mai cunosc si preturile de cartel.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de dumping? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de dumping.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de dumping. Definitiile termenilor despre Pret de dumping cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de dumping, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de dumping.