Pret de facturare

Definitie Pret de facturare

Pretul de vanzare a marfii, inscris in factura.Daca contractul a fost incheiat in conditii franco, la pretul de facturare se adauga costul transportului si alte cheltuieli pana la locul de destinatie.Pretul de facturare este pret definitiv si serveste drept baza de decontare intre vanzator si cumparator (de exemplu, pentru plata de catre banca a creantelor din acreditivul documentar, sau pe calea incaso-ului documentar).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de facturare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de facturare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de facturare. Definitiile termenilor despre Pret de facturare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de facturare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de facturare.