Pret de incercare

Definitie Pret de incercare

Pret special al unui produs (bunuri de larg consum, servicii), practicat pe perioada introducerii pe piata/lansarii comerciale, care are ca scop principal stimularea incercarii produsului (prima achizitie). Oferta are un caracter exceptional si presupune o reducere de pret atractiva, o perioada de aplicare scurta si o mediatizare corespunzatoare (prin ambalaj, pliante, vitrina, mass-media, mailing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de incercare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de incercare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de incercare. Definitiile termenilor despre Pret de incercare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de incercare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de incercare.