Pret de intelegere

Definitie Pret de intelegere

Pret de tip cartel ce se stabileste intre firmele reunite si are rolul de a influenta pretul anumitor produse de pe anumite piete de desfacere.Acest pret nu reprezinta o imagine reala a preturilor practicate pe piata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de intelegere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de intelegere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de intelegere. Definitiile termenilor despre Pret de intelegere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de intelegere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de intelegere.