Pret de oferta

Definitie Pret de oferta

Pret inscris in oferta. De regula sunt majorate cu o marja de negociere.Preturile de oferta se subdivid in preturi distincte in functie de natura documentului in care se materializeaza oferta, precum:- pret de catalog- pret de lista- pret de brosura- pret de revista- cotatie la bursa etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de oferta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de oferta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de oferta. Definitiile termenilor despre Pret de oferta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de oferta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de oferta.