Pret de penetratie

Definitie Pret de penetratie

Strategie de pret constand in fixarea unui pret de vanzare scazut, in scopul vanzarii unor cantitati mari de produse (cresterea volumului si valorii vanzarilor) si sporirii cotei de piata a firmei - cu precadere fata de rentabilizarea pe termen scurt a noului produs. Pret de prestigiu. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de penetratie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de penetratie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de penetratie. Definitiile termenilor despre Pret de penetratie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de penetratie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de penetratie.