Pret de piata

Definitie Pret de piata

Pretul la care un produs este cumparat/vandut efectiv pe o piata, rezultat al confruntarii directe a cererii cu oferta de marfuri. Un pret de vanzare forfetar, care nu tine cont de distanta de la locul de productie pana la locul de livrare, se numeste pret franco acesta se opune pretului de zona, care reprezinta un pret de vanzare ce ia in calcul costurile legate de transportul produsului pana la locul de livrare. Nivelul pretului de vanzare (variabil in functie de zona geografica de referinta) trebuie bine definit in contractul de vanzare. Pret de monopol.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de piata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de piata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de piata. Definitiile termenilor despre Pret de piata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de piata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de piata.