Pret de plecare

Definitie Pret de plecare

Pret initial stabilit de proprietarul marfii (minim sau maxim), la marfurile vandute in cadrul licitatiilor.Pretul de plecare este comunicat de organizator, la inceputul licitatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de plecare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de plecare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de plecare. Definitiile termenilor despre Pret de plecare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de plecare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de plecare.