Pret de vanzare

Definitie Pret de vanzare

Pretul unui produs sau serviciu oferit de firma spre vanzare pe piata. Exemple: pret de catalog, pret cu amanuntul, preturi cu stimulente si bonificatii, preturi promotionale, preturi unice etc. Marja de manevra a firmei in stabilirea pretului de vanzare al unui produs depinde in mod direct (si trebuie sa fie coerenta) de imaginea produsului si pozitionarea sa pe piata, de tipul de distributie practicat si intensitatea concurentiala care se manifesta pe piata produsului - marja practic nula in cazul unui produs de masa, putin diferentiabil, caz in care va suporta pretul impus de piata. V. pret de piata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de vanzare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de vanzare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de vanzare. Definitiile termenilor despre Pret de vanzare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de vanzare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de vanzare.