Pret forfetar

Definitie Pret forfetar

Sinonim - Pret globalPret stabilit pentru o intreaga livrare.In practica se intalneste la vanzarile de masini si utilaje, in special la exportul de obiective complexe sau la exportul de servicii (lucrari de constructii-montaj).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret forfetar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret forfetar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret forfetar. Definitiile termenilor despre Pret forfetar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret forfetar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret forfetar.