Pret net (%) obligatiune

Definitie pret net (%) obligatiune

pretu care nu include dobanda acumulata si este mentionat intr-un ordin sau deal de cumparare sau vanzare a unei obligatiuni introdus in sistemul BVB pretul net este exprimat ca procent din valoarea principalului unei obligatiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret net (%) obligatiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul pret net (%) obligatiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la pret net (%) obligatiune. Definitiile termenilor despre pret net (%) obligatiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pret net (%) obligatiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pret net (%) obligatiune.