Pret special

Definitie Pret special

Pret promotional, prezentat in cifre absolute (de regula, fara a fi specificat pretul de referinta sau cuantumul reducerii efectuate), practicat o perioada limitata, in scopul atragerii unui numar cat mai mare de cumparatori. De regula, aceasta reducere este posibila ca urmare a unei remize acordate de furnizor. V. oferta-pachet, reducere a pretului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret special? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret special.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret special. Definitiile termenilor despre Pret special cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret special, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret special.