Pret

Definitie Pret

Cantitatea de moneda ceruta sau oferita pentru achizitionarea unei unitati de satisfactori sau prodfactori. Indiferent de utilitatea unui bun, pretul sau exista numai in masura in care se realizeaza un schimb, adica producatorul si consumatorul sunt diferiti.Nivelul si evolutia preturilor in economia de piata sunt determinate de jocul liber al cererii si ofertei, dar si de interventia guvernamentala si de politica marilor firme.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret. Definitiile termenilor despre Pret cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret.