Poze Prevenirea

 • Sfaturi utile pentru prevenirea afectiunilor ficatului 

  Poza: Sfaturi utile pentru prevenirea afectiunilor ficatului 

 • www.drserban.ro

  Poza: Clinica Dr. Serban ajuta la prevenirea fobiei de medicul dentist

 • Tetine anticolici, sprijin in prevenirea colicilor, regurgitarii si flatulentei

  Poza: Tetine anticolici, sprijin in prevenirea colicilor, regurgitarii si flatulentei

 • Participarea secretarului de stat pentru afaceri globale, Daniela Gîtman, la Conferinţa „Prevenirea extremismului violent – calea de urmat”

  Poza: Participarea secretarului de stat pentru afaceri globale, Daniela Gîtman, la Conferinţa „Prevenirea extremismului violent – calea de urmat”

 • Prevenirea riscurilor in constructii (lucrul la inaltime)

  Poza: Prevenirea riscurilor in constructii (lucrul la inaltime)

 • SIVECO Romania contribuie la dezvoltarea unei retele de coordonare pentru prevenirea accidentelor in randul seniorilor la nivel european

  Poza: SIVECO Romania contribuie la dezvoltarea unei retele de coordonare pentru prevenirea accidentelor in randul seniorilor la nivel european

 • Elevii de gimnaziu si liceu sunt motivati sa-si finalizeze studiile in proiectul Educatia iti da valoare!

  Poza: Elevii de gimnaziu si liceu sunt motivati sa-si finalizeze studiile in proiectul Educatia iti da valoare!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul prevenirea.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la prevenirea. Pozele pe tema prevenirea cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul prevenirea, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la prevenirea, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la prevenirea.