Prezumtie legala

Definitie Prezumtie legala

Prezumtie prevazuta expres de lege, deplasarea obiectului probei facandu-se, deci, de catre legiuitor, de unde decurge si forta probanta a prezummtiilor respective. Ele pot fi:- relative (care pot fi combatute prin orice mijloace de proba cea mai mare parte a prezumtiilor legale), - absolute (sau irefragabile, care nu pot fi combatute prin nici un mijloc de proba) - intermediare (mixte, care se deplaseaza intre prezumtia legala relativa si prezutia legala absoluta ele pot fi combatute numai prin anumite mijloace de proba, in anumite conditii si de anumite persoane)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prezumtie legala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prezumtie legala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prezumtie legala. Definitiile termenilor despre Prezumtie legala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prezumtie legala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prezumtie legala.