Prezumtie simpla

Definitie Prezumtie simpla

Prezumtie a omului, in care deplasarea obiectului probei de la faptul generator de drepturi la un fapt vecin si conex (vezi Prezumtie) se face de catre judecator. Sunt admise ca mijloace de proba numai in cazurile in care este admisa si proba cu martori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prezumtie simpla? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prezumtie simpla.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prezumtie simpla. Definitiile termenilor despre Prezumtie simpla cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prezumtie simpla, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prezumtie simpla.