Price Inelasticity

Definitie Price Inelasticity

Indiferenta cumparatorului la pret, cand schimbarea procentajului in cantitate solicitat reprezinta mai putin decat modificarea de procentaj din pret, consumatorii sunt insensibil la pret. Vezi Price Elasticity

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Price Inelasticity? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Price Inelasticity.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Price Inelasticity. Definitiile termenilor despre Price Inelasticity cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Price Inelasticity, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Price Inelasticity.