Price Objection

Definitie Price Objection

O obiectie a unui posibil cumparator care ia in considerare pretul, termenii creditului, reducerile, alocatiile, taxele de transport, etc, referitoare la costul unui produs oferit de un vanzator

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Price Objection? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Price Objection.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Price Objection. Definitiile termenilor despre Price Objection cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Price Objection, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Price Objection.