Price Space

Definitie Price Space

Diferenta de pret dintre produsele dintr-o gama, a aveam diferenta corecta intre preturi este deseori importanta, deoarece diferentele prea mici pot deruta cumparatorii si o diferenta prea mare poate lasa spatii care pot fi exploatate de competitori

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Price Space? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Price Space.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Price Space. Definitiile termenilor despre Price Space cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Price Space, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Price Space.