Price-Taker

Definitie Price-Taker

Orice firma care este incapabila de a influenta nivelul general de preturi prin modificarea produsului produs, o firma care opereaza intr-o situatie de piata perfect competitiva, este,neaparat, un price-taker. Price-takers sunt uneori numiti si Quantity Adjusters intrucat decizia principala este accea de ajusta suma pe care o produc la un pret dat. Vezi Perfect Competition

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Price-Taker? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Price-Taker.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Price-Taker. Definitiile termenilor despre Price-Taker cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Price-Taker, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Price-Taker.