Price-Value Relationship

Definitie Price-Value Relationship

Legatura pe care consumatorii o fac intre pret si calitate, produse cu un pret mai mare sunt de obicei percepute ca fiind cu grad crescut de calitate

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Price-Value Relationship? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Price-Value Relationship.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Price-Value Relationship. Definitiile termenilor despre Price-Value Relationship cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Price-Value Relationship, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Price-Value Relationship.