Prima de aport

Definitie Prima de aport

Apare in cazul cresterii de capital prin aport in natura.Mai intai se procedeaza la evaluarea aporturilor, dupa care se stabileste numarul de actiuni noi de emis. Se calculeaza ca diferenta intre valoarea matematica-contabila a actiunii sau partii sociale si valoarea sa nominala.Noile actiuni sau parti sociale emise trebuie sa aiba aceeasi valoare nominala, pentru a se putea conferi purtatorilor aceleasi drepturi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prima de aport? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prima de aport.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prima de aport. Definitiile termenilor despre Prima de aport cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prima de aport, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prima de aport.