Prima de asigurare

Definitie Prima de asigurare

Suma pe care asiguratul este obligat, in baza contractului sau a legii, sa o plateasca asiguratorului, in schimbul protectiei, garantiei pe care acesta i-o acorda.Pentru acoperirea riscurilor de exceptie precum confiscarea marfurilor sau pagube provocate de actiuni beligerante etc. se plateste o prima de asigurare sumplimentara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prima de asigurare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prima de asigurare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prima de asigurare. Definitiile termenilor despre Prima de asigurare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prima de asigurare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prima de asigurare.