Prima de fuziune

Definitie Prima de fuziune

Apare in cazul fuziunii a doua sau mai multe societati.Este diferenta dintre valoarea matematica sau intrinseca a actiunilor sau partilor sociale (vezi Valoare intrinseca) si valoarea lor nominala.Prima de fuziune este, in acelasi timp, dreptul de intrare al noilor asociati ai societatii absorbante.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prima de fuziune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prima de fuziune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prima de fuziune. Definitiile termenilor despre Prima de fuziune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prima de fuziune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prima de fuziune.