Prima pagina

Definitie Prima pagina

Constituie obiectul unei atentii speciale din partea editorului (fiind prima vizualizata de cititori, influenteaza decizia de cumparare a publicatiei). Vizeaza aspecte legate de :nume - pozitionare neschimbata in pagina, tiparire cu acelasi caracter, culoare, grafism etc, pentru a nu solicita in plus atentia cititorilor fideli sumar - indica titlurile principale si paginile in care se regasesc rubricile obisnuite editorial s.a. Prezentarea de mesaje publicitare pe prima pagina sufera numeroase restrictii, tarifele fiind de cateva ori mai mari comparativ cu tarifele obisnuite. V. pagina de dreapta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prima pagina? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prima pagina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prima pagina. Definitiile termenilor despre Prima pagina cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prima pagina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prima pagina.