Prima

Definitie Prima

1. Premiu acordat in cadrul sistemului de salarizare.2. Suma platita in cazul renuntarii la efectuarea unei operatii la termen.3. Suma platita la scadenta unei operatiuni cu prima, atunci cand cumparatorul renunta sa ridice titlurile (abandonarea primei).4. Recompensa acordata de stat pentru incurajarea unor activitati comerciale, industriale, agricole, de export etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prima? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prima.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prima. Definitiile termenilor despre Prima cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prima, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prima.