Curs de pregătire profesională

Falticeni - 4 martie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

În perioada 13 martie – 4 aprilie, fălticenenii care doresc să se „califice” ca administrator de asociaţie de proprietari, pot participa, în baza HG 1386/2003, la cursul de pregătire profesională organizat de către Consiliul Local Fălticeni. Cursul se adresează persoanelor fizice care nu au desfăşurat activitate de administrare în cadrul unei asociaţii de proprietari. Înscrierile se pot face până pe data de 12 martie a.c.. Propunerea făcută de primar, deliberativului local, a venit şi ca urmare a repetatelor solicitări din partea unor locuitori ai municipiului Fălticeni, nemulţumiţi de activitatea actualilor administratori. Administraţia locală a luat în calcul şi eventualele schimbări de persoane ce ocupă în prezent astfel de funcţii.

Despre Primaria Municipiului Falticeni

Compartiment mass-media
ref. Alexandru Mitu

massmedia@falticeni.ro