Primarul Daniel Thellmann a primit titlul de texan de onoare

Medias - 4 iulie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

În 2 iulie a.c. în Sala Mică a Primăriei Mediaş, la ora 11.00, în prezenţa domnului Mircea Vescan sponsor oficial al concertului Ştefan Bănică Jr. & Band, a doamnei Laine Perry - preşedinte Perry Equipment Corporation, Texas, a avocatului Eric. C. Rose, a doamnei Lisa Heilbronn, consulul SUA la Cluj, a producătorului executiv al evenimentului, Laurenţiu Constantin şi a mass media, primarul Daniel Thellmann a fost numit texan de onoare.

Primarul Daniel Thellmann a primit titlul de texan de onoare

Datorită colaborării dintre Compania Perry Equipment Corporation, Texas şi Armax Gaz, Mediaşul stabileşte primele relaţii de înfrăţire transatlantică. Doamna Laine Perry a înaintat consilierilor din oraşul american Mineral Wells (Texas, SUA) ideea unei colaborări între cele două localităţi, precum şi a unui parteneriat în care dimensiunile economice şi schimbul intercultural pot constitui principalele direcţii.

Concertul lui Ştefan Bănică Jr. & Band a constituit prima sărbătoare comună: Ziua Mediaşului şi Ziua Americii.

Într-un cadru intim, în localitatea Bazna, sponsorul acestui concert, domnul Mircea Vescan a fost numit, tot de către doamna Laine Perry, ’’texan de onoare’’.

Laine Perry - preşedinte Perry Equipment Corporation, Texas are dreptul de a numi texani de onoare, deoarece o rudă a sa a luptat în războiul de eliberare a Texasului de sub dictatura mexicană.

Despre Primaria Municipiului Medias

Texan
Antonela Sofia Barbu

ofiter imagine