Săptămâna Naţională a Voluntariatului s-a desfăşurat la Mediaş în perioada 16 -22 aprilie 2005

Medias - 23 aprilie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

Centrul de Voluntariat Sinergii Mediaş a organizat în perioada 16-22 aprilie 2005 - Săptămâna Naţională a Voluntarului.

Centrul de Voluntariat Sinergii Mediaş a organizat în perioada 16-22 aprilie 2005 - Săptămâna Naţională a Voluntarului - alături de numeroase alte organizaţii din judeţ şi din ţară - activităţi care să contribuie la dezvoltarea voluntariatului în zonă şi la realizarea unei comunităţi mai unite, mai armonioase, mai încrezătoare în forţele proprii.

Câteva din acţiunile iniţiate de Centrul de Voluntariat şi de liceele din Mediaş :

•Info-voluntariat – acţiuni de promovare a voluntariatului – la sediu şi în alte instituţii solicitante (18.04.2005 – orele 14.00 – 18.00);

•“Televiziunea de azi – copilul de mâine” - activităţi în cadrul proiectului propus de voluntarii Centrului de Voluntariat în instituţii de învăţământ (Grădinitele 1, 2, 3, 12, 15 Mediaş ) – perioada 19 – 22.04.2005

•Voluntariatul şi şcoala - acţiuni ale tinerilor din Liceele medieşene în condiţii de voluntariat (ecologizare, activităţi cu şi pentru persoane defavorizate, acţiuni culturale) – în perioada 18 – 22.04.2005

• “Ziua Pământului” – la Centrul de Voluntariat şi colaboratori (Centrul de Zi – Sinergii, Centrul de Tranzit, Şcoala nr.5, etc)–21.04.2005, orele 11.00 – 16.00

•Masa rotundă « Voluntariatul – o şansă în plus pentru a-ţi atinge viitorul » - Centrul de Voluntariat Mediaş – 22.04.2005, orele 16.00 – 18.00.

Voluntariatul este un mod de viaţă şi o stare de spirit. El rămâne un garant important al paşilor spre democraţie, un instrument de promovare a valorilor româneşti şi europene în spaţiul nostru de viaţă.

Orice persoană fizică sau instituţie - care crede că are ceva de oferit semenilor săi - poate în această perioadă să-şi aducă aportul acolo unde e nevoie.

Despre Primaria Municipiului Medias

Voluntariat
Antonela Sofia Barbu

ofiter imagine