Locuri de joaca

Ploiesti - 2 iunie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primarul municipiului Ploieşti, dl. Emil Calotă va participa la inaugurarea a trei noi locuri de joacă, miercuri, 02 iunie 2004, începând cu ora 10.00.

Locuri de joaca

Acţiunea de amenajare a noilor locuri de agrement este inclusă în programul de dezvoltare urbanistică a municipiului Ploieşti, iniţiat de dl. primar Emil Calotă. Scopul acestor proiecte este de a oferi ploieştenilor de toate vârstele cât mai multe locuri special amenajate, unde aceştia să îşi petreacă într-un mod relaxat timpul liber.

În acest context, municipalitatea îşi respectă promisiunea făcută în urmă cu două luni de a oferi copiilor din cartierul Nord un spaţiu de agrement situat pe strada Laurilor, chiar în locul în care a existat “ghetoul” demolat la solicitarea cetăţenilor din zonă. Locul de joacă include leagăne, un turn, bănci, balansoare, o groapă de nisip şi un teren pentru practicarea fotbalului. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 2000 de Euro.

Totodată, Administraţia Domeniului Public şi Privat a reabilitat şi locul de joacă situat pe strada Topârceanu, în apropierea Policlinicii Praga. Acest spaţiu de recreere a fost realizat în partenariat cu firma Heveco Serv SRL din Ploieşti. Reamenajarea locului de joacă a constat în igienizarea zonei, înlocuirea băncilor, amplasarea unei căsuţe de lemn şi a leagănelor, valoarea totală a investiţiei atingând suma de 1500 de Euro.

Locuitorii cartierul Pictor Rosentahl beneficiază şi ei începând de astăzi de un spaţiu de agrement, plăcut amenajat, care cuprinde leagăne, bănci, turn cu scară pentru cei mici, un tobogan, balansoare şi un coş de baschet. Fondurile alocate de administraţia municipală pentru crearea acestui mini parc s-au ridicat la 2500 de Euro.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2