Primary Readership

Definitie Primary Readership

Cititorii-cumparatori ai unei publicatii sau adresantii directi in cazul unei publicatii distribuite gratuit, care manifesta un interes mai puternic decat cititorii pass-on(vezi: Pass-On Readership).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Primary Readership? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Primary Readership.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Primary Readership. Definitiile termenilor despre Primary Readership cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Primary Readership, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Primary Readership.