Prime legate de capital

Definitie Prime legate de capital

Se refera la:- prime de emisiune- prime de aport- prime de fuziune.Aceste surse sunt generate de operatii de crestere a capitalului realizate prin emisiunea de noi actiuni sau parti sociale, cumparate in numerar sau care vin sa remunereze aporturile in natura, precum si de operatiile de fuziune, care presupun, la randul lor, emisiunea de actiuni noi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prime legate de capital? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prime legate de capital.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prime legate de capital. Definitiile termenilor despre Prime legate de capital cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prime legate de capital, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prime legate de capital.