Prime site

Definitie Prime site

In cadrul unei campanii de afisaj, zona de expunere privilegiata a panourilor publicitare (roof-tops, spectaculars), reclamelor luminoase, posterelor, afiselor etc, intr-un oras, un sector, in vederea crearii unei retele optime. Calitatea amplasamentelor selectate este legata de vizibilitate, frecventa de vizionare, impact asupra publicului-tinta, izolare fata de alte panouri publicitare, pozitie (spre exemplu, panou perpendicular, paralel, oblic, frontal etc, fata de artera de circulatie) s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prime site? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prime site.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prime site. Definitiile termenilor despre Prime site cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prime site, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prime site.