Primire de foloase necuvenite

Definitie Primire de foloase necuvenite

Conform art. 256 Cod Penal, primirea de catre un functionar, direct sau indirect, de bani ori de alte foloase, dupa ce a indeplinit un act in virtutea functiei sale si la care era obligat in temeiul acesteia, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.Banii, valorile sau orice alte bunuri primite se confisca, iar daca acestea nu se gasesc, condamnatul este obligat la plata echivalentului lor in bani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Primire de foloase necuvenite? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Primire de foloase necuvenite.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Primire de foloase necuvenite. Definitiile termenilor despre Primire de foloase necuvenite cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Primire de foloase necuvenite, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Primire de foloase necuvenite.