Primul pret

Definitie Primul pret

Articol la care se practica cel mai scazut nivel al pretului de vanzare in cadrul unei linii/game sau in cadrul asortimentului unui raion/magazin (de regula, nu sunt produse de marca, ci articole asociate produselor generice). V. pret de penetratie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Primul pret? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Primul pret.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Primul pret. Definitiile termenilor despre Primul pret cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Primul pret, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Primul pret.