Principiul evaluarii separate a elementelor de activ si de pasiv

Definitie Principiul evaluarii separate a elementelor de activ si de pasiv

Principiu contabil.In vederea stabilirii valorii totale corespunzatoare unei pozitii din bilant, se va determina separat valoarea aferenta fiecarui element individual de activ sau de pasiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Principiul evaluarii separate a elementelor de activ si de pasiv? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Principiul evaluarii separate a elementelor de activ si de pasiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Principiul evaluarii separate a elementelor de activ si de pasiv. Definitiile termenilor despre Principiul evaluarii separate a elementelor de activ si de pasiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Principiul evaluarii separate a elementelor de activ si de pasiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Principiul evaluarii separate a elementelor de activ si de pasiv.