Principiul independentei exercitiului

Definitie Principiul independentei exercitiului

Principiu contabil.In contabilitate, se vor lua in considerare toate veniturile si cheltuielile corespunzatoare exercitiului financiar pentru care se face raportarea, fara a se tine seama de data incasarii sumelor sau a efectuarii platilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Principiul independentei exercitiului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Principiul independentei exercitiului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Principiul independentei exercitiului. Definitiile termenilor despre Principiul independentei exercitiului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Principiul independentei exercitiului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Principiul independentei exercitiului.