Principiul permanentei metodelor

Definitie Principiul permanentei metodelor

Principiu contabil.In contabilitate, se presupune continuitatea aplicarii acelorasi reguli si norme privind evaluarea, inregistrarea in contabilitate si prezentarea elementelor de activ si de pasiv si a rezultatelor, asigurand comparabilitatea in timp a informatiilor contabile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Principiul permanentei metodelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Principiul permanentei metodelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Principiul permanentei metodelor. Definitiile termenilor despre Principiul permanentei metodelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Principiul permanentei metodelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Principiul permanentei metodelor.