Principle of Integrating Interests

Definitie Principle of Integrating Interests

O tehnica folosita in vanzari in care un agent de vanzari , cunoscand interesele personale ale unui cumparator sau motivele cumpararii, le scoate in evidenta in prezentarea sa, in loc sa se axeze pe pe proprietatile sau beneficiile unui produs.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Principle of Integrating Interests? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Principle of Integrating Interests.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Principle of Integrating Interests. Definitiile termenilor despre Principle of Integrating Interests cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Principle of Integrating Interests, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Principle of Integrating Interests.