Poze Prinţul Charles

 • Charles Townes a castigat Premiul Templeton 2005

  Poza: Charles Townes a castigat Premiul Templeton 2005

 • Festivalul 1 MAI DOR DE MUNCA 2006 - 29 aprilie - 1 mai - Herastrau - intrarea Charles de Gaulle

  Poza: Festivalul 1 MAI DOR DE MUNCA 2006 - 29 aprilie - 1 mai - Herastrau - intrarea Charles de Gaulle

 • Paris – Charles de Gaulle la doar doua ore de Europa de Est: Romania, Moldova, Ucraina

  Poza: Paris – Charles de Gaulle la doar doua ore de Europa de Est: Romania, Moldova, Ucraina

 • Charles Handy

  Poza: Charles Handy la HR Innovation Conference – Bucureşti, 3 noiembrie

 • .

  Poza: Muzeul Antipa celebreaza ziua marelui naturalist Charles Darwin in cadrul proiectului Zilele Evolutiei

 • In 22 mai, Carpatair deschide cea de-a saptea tara de operare cu un nou zbor catre una din cele mai frumoase capitale romantice ale Europei: Paris (Charles de Gaulle)

  Poza: In 22 mai, Carpatair deschide cea de-a saptea tara de operare cu un nou zbor catre una din cele mai frumoase capitale romantice ale Europei: Paris (Charles de Gaulle)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul prinţul charles.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la prinţul charles. Pozele pe tema prinţul charles cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul prinţul charles, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la prinţul charles, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la prinţul charles.