privacy    

Comunicate de presa si evenimente pe tema privacy

 • privacy

  Bucuresti - 19 January 2010

  Comunicat de Positive Media

  ... privacy” – “Gandeste-te la Intimitatea ta”. Reprezentantii echipelor sunt invitati la Parlamentul European de la Bruxelles unde vor participa, alaturi de Vivianne ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre privacy

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul privacy.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la privacy. Informatiile despre privacy cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul privacy, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la privacy, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.