Casa Carina se alatura familiei Good Residence

BUCURESTI - 1 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Monden / Lifestyle, Imobiliare

Live site

Casa Carina este cel mai nou model de case din ansamblul rezidenţial Good Residence. Află toate noutăţile despre locuinţele Carina!

Casa Carina - Good Residence

Complexul rezidenţial din zona Corbeanca - Balotesti, Good Residence, are un membru nou: modelul de casă Carina. Casele Carina au 4 camere, 110 mp, 2 băi şi o suprafaţă de teren foarte generoasă, de 650 mp. Locuinţele beneficiază de finisaje, dotări şi utilităţi complete: uşi de intrare din PVC, uşi de interior celulare, tâmplărie ferestre din PVC, parchet, gresie, vopsea lavabilă, faianţă, centrale proprii, calorifere, apă curentă, canalizare şi curent trifazic.

Casele Carina se află cartierul Terra, impreuna cu locuinţele Ceres, alt model nou de case din ansamblul rezidenţial Good Residence. Unul dintre marile avantaje al acestor case este poziţionare excelentă, într-o zonă verde, aproape de Pădurile Dumbrăveni şi Săftica. Accesul către Bucureşti se face foarte uşor, prin DN1. De asemenea, din ansamblul rezidenţial Good Residence este asigurat transportul până în zona Banesa, cu ajutorul unei linii speciale de maxi-taxi.

Preţul caselor Carina este foarte competitiv – 99.900 euro, sumă cu care puteţi cumpăra doar apartamente în vecinatate: Pipera sau Otopeni.

Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence este foarte încrezător că locuinţele Carina vor avea acelaşi succes pe care l-au avut toate tipurile de case din ansamblu: “Avem deja 6 rezervări pentru casele din cartierul Terra - Good Residence, deşi încă nu am început promovarea. Locuinţele Carina sunt case tradiţionale româneşti, pe parter. În prima etapă, vom construi 60 de case, care au termen de finalizare luna octombrie 2015. Vizăm familiile tinere, dar și persoanele care doresc să locuiască în comuniune cu natura, într-o zonă verde, departe de agitația și poluarea orașului”.

Despre ansamblul rezidenţial Good Residence

Ansamblul rezidenţial Good Residence, din Nordul Bucureştiului, zona Corbeanca-Baloteşti cuprinde peste 400 de case, majoritatea deja locuite. Cartierul Good Residence şi-a câştigat o reputaţie bună, datorită poziţionării excelente, în apropiere de Bucureşti, dar şi datorită celui mai bun raport calitate-preţ al caselor din zona de Nord a Bucureştiului.

Locatarii din ansamblurile Good Residence au la dispoziţie numeroase modalităţi de petrecere a timpului liber: Mall Băneasa, parcurile de distracţie Edenland Parc Aventura, Waterpark Otopeni, restaurantul Laguna Verde sau bălţile de pescuit Pescarium, Laguna Verde şi Valea Vlăsiei.

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/private-broker/casa-carina-se-alatura-familiei-good-residence