Centrul, polul de interes pentru inchirierile de spatii comerciale din Bucuresti

BUCURESTI - 3 martie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

La fel ca şi în cazul închirierilor de spaţii de birouri, şi pentru închirierile de spaţii comerciale se caută foarte mult zonele centrale şi semi-centrale ale Bucureştiului. Piaţa Unirii, Piaţa Victoriei sau Ştefan Cel Mare sunt principalele puncte de interes pentru cei care închiriază în scopuri comerciale.

Spatii de birouri Bucuresti

Traficul pietonal din zonă şi suprafaţa vitrată disponibilă sunt principalele aspecte care dictează preţurile pentru închirierile de spaţii comerciale.

Cristian Gheorghe - Departament Corporate Private BROKER

“Zona centrală este cea mai căutată de către cei care închiriază spaţii comerciale în Bucureşti, în special pentru următoarele tipuri de afaceri: cafenea, restaurant, magazin sau diverse reprezentanțe (vinuri, articole sportive, articole vestimentare, cadouri etc...)” ne-a spus Cristian Gheorghe, consultant imobiliar al agenţiei Private Broker, responsabil pentru segmentul de închirieri spaţii de birouri şi spaţii comerciale. Totuşi, acesta a adăugat ca cereri considerabile pentru spaţii comerciale sunt şi pentru ofertele din zona Obor, Gara de Nord sau Militari.

Care sunt cele mai importante lucruri de care se ţine cont la alegerea unui spaţiu comercial?

Cele mai importante lucruri de care se ţine cont la alegerea unui spaţiu comercial sunt traficul pietonal din zonă şi suprafaţa vitrată disponibilă: “Aceste două aspecte dictează de obicei preţurile pentru închirierile de spaţii comerciale. Cele mai multe căutări de spaţii comerciale din oraş sunt pentru saloane de înfrumuseţare, fast-fooduri şi restaurante” a completat consultantul imobiliar Cristian Gheorghe.

Cât costă să închiriezi un spaţiu comercial în Bucureşti? Între 8 euro şi 25 euro/mp, cu o excepție

Potrivit lui Cristian Gheorghe, cele mai ieftine spaţii comerciale din Bucureşti se închiriază la preţuri de 8 euro/mp, în vreme ce pentru ofertele din zonele centrale preţurile ajung şi până la 25 de euro/mp. Excepţie face zona Dorobanţi, unde totul este mai scump: “În zona Dorobanţi, avem exemplu de spaţii care se închiriază şi la preţuri de 60 euro/mp, în centre comerciale precum Mario Plaza. Aici găsim multe cafenele de lux sau reprezentanţe ale marilor branduri”.

Pentru ofertele complete de spatii de birouri de inchiriat si spatii comerciale de inchiriat puteți accesa site-urile www.private-broker.ro si www.inchirierebirou.ro.

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/private-broker/centrul-polul-de-interes-pentru-inchirierile-de-spatii-comerciale-din-bucuresti