Noul site Private Broker: mai rapid, mai complex, mai prietenos

BUCURESTI - 17 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Pentru ca mediul online este intr-o continua crestere si trebuie sa fim intotdeauna in pas cu acesta, am lansat noul site pentru una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti, Private Broker.

Agentie imobiliara Bucuresti

Pe site-ul nostru puteti gasi in jur de 1.000 de anunturi imobiliare, de la oferte de vanzare si inchiriere de locuinte, pana la oferte de spatii comerciale si spatii de birouri. Mediul online este in crestere si la fel dorim sa fim si noi

Robert Sirbu - Expert Imobiliar

Cand am creat noul site www.private-broker.ro ne-am propus sa punem la dispozitie vizitatorilor nostri o interfata placuta, prietenoasa si usor de folosit, insa in acelasi timp si suficient de complexa si detaliata. Fiecare sectiune din site este simplu de accesat si de depistat, astfel incat experienta utilizatorilor sa fie la cele mai inalte standarde. Mai mult decat atat, am introdus si noi filtre de cautare pentru toate tipurile de proprietati disponibile pe site, astfel incat sa dam posibilitatea utilizatorilor sa gaseasca exact ofertele pe care le doresc, din zonele pe care le vizeaza.

Segmentul business primeste importanta cuvenita

Deoarece segmentul business din piata imobiliara se dezvolta intr-un ritm accelerat, am decis ca este timpul sa-i acordam importanta cuvenita. Astfel, pe noul site, www.private-broker.ro, veti gasi oferte de spatii de birouri si spatii comerciale, in diferite zone ale Bucurestiului si la preturi foarte variate.

Cele mai noi stiri imobiliare si financiar-bancare, pe noul site Private Broker

Oamenii interesati de una dintre ofertele de pe noul site vor putea accesa si cele mai noi stiri imobiliare, informatii de ultima ora despre domeniul financiar bancar, dar si noutati despre ansamblurile rezidentiale pe care le reprezentam.

Good Residence si Cartierul Verde, ansamblurile rezidentiale reprezentate in exclusivitate prin Private Broker

Good Morning Residence si Good Afternoon Residence sunt doua dintre cele mai cunoscute si mai apreciate complexuri rezidentiale din zona de nord a Bucurestiului. In ultimii doi ani si jumatate, aici s-au vandut aproximativ 230 din cele 250 de case construite.

Cartierul Verde, situat in Bragadiru, aproape de cartierul bucurestean Rahova, a iesit in evidenta in ultimii ani ca unul dintre cele mai bune ansambluri rezidentiale din punctul de vedere al raportului calitate-pret. Apartamentele din primele trei blocuri construite s-au vandut aproape in totalitate, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie disponibile noi locuinte, in blocul al patrulea.

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/private-broker/noul-site-private-broker-mai-rapid-mai-complex-mai-prietenos