Privatizare

Definitie Privatizare

In sensul strict al cuvantului, trecerea capitalului de stat din proprietatea statului si a unor bunuri privite in materialitatea lor, in special a mijloacelor de productie, din proprietatea statului, a societatilor comerciale cu capital de stat sau a altor unitati economice de stat in proprietatea particulara a persoanelor fizice si a persoanelor juridice de tip particular.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Privatizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Privatizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Privatizare. Definitiile termenilor despre Privatizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Privatizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Privatizare.