Curs Managementul proiectelor 24-25 februarie

BUCURESTI - 13 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Proiectele reprezinta un mijloc de a raspunde acelor solicitari care nu pot fi adresate in cadrul cursului operational normal al unei organizatii. Intr-o societate in care schimbarea este cuvantul de ordine, modul eficient prin care o organizatie rezista pe piata este de a implementa proiecte de succes. Programul se adreseaza managerilor de proiect si participantilor in proiecte.

Cele 2 zile ale programului imbina abordarea structurata a fiecarei etape a unui proiect cu exemple concrete, exercitii interactive si lucru in echipa.
Cursul combina materialele de managementul proiectelor cu instrumente folosite in mod curent in aceasta activitate si are ca finalitate inminarea unui set de instrumente de managementul proiectelor ce pot fi folosite de participanti imediat in organizatie.

Continutul cursului:
-Definire proiect; tipuri de proiecte;
-Principii in managementul proiectului;
-Roluri si responsanbilitati ale Managerului de Proiect, ale proprietarului de proiect, Sponsorului, Coordonatorului de echipa proiect, Coordonatorului de resurse, Resursei pe proiect etc;
- Flux si proceduri utilizate in Project Management:
1.Initierea proiectului: colectare idei, definire propunere de proiect, aprobare/respingere propunere de proiect;
2.Investigare: Studiu de fezabilitate - Prioritizare proiect - Aprobare studiu de fezabilitate;
3.Lansarea proiectului
4.Implementarea proiectului: Analiza – Design – Dezvoltarea - Etapa de testare - Intrarea in productie;
5.Inchiderea si evaluarea proiectului;
Formulare si templaturi utilizate in project management;
Rezolvarea problemelor, riscurilor, solicitarilor de schimbare pe proiect;

Perioada : 24-25 februarie
Locatia : Centrul de instruire SENTRIQ, Cladirea IRIDIUM, etajul 4, Str. Oltetului nr. 15, sector 2, Bucuresti

Trainer: Bogdan Oprea
Trainer dinamic, cu abilitati de comunicare si relationare excelente, Bogdan detine o experienta deosebita ca manager de proiect in organizatii multinationale. A condus proiecte de anvergura, cu componente IT si non- IT.

Programul detaliat al cursului se poate obtine de pe site www.pbc.ro .

Despre PRO BUSINESS CONSULTING S.R.L.

PBC organizeaza in primul semestru al anului urmatoarele cursuri: Tehnici de vanzare 7-8 martie, 26-27 martie, 7-8 mai / Tehnici avansate de vanzare 16-17 aprilie / Tehnici de negociere 14-15 mai / Tehnici de prezentare 5-6 martie / Secretariat eficient 21-22 aprilie, 12-13 mai / Managementul proiectelor 19-20 mai / Managementul riscurior industriale 9 martie, 1 iunie / Managementul conflictelor 28 mai / Managementul timpului 2-3 aprilie / Managementul stresului 21 mai / Vanzari la targuri si expozitii 12 martie / Finante pentru nonfinantisti 17-18 martie / Tehnici de instruire 19-21 martie / Recrutare si selectie 14-15 aprilie / Managementul echipelor 23-24 aprilie / Comunicare în afaceri-26-27 aprilie / Marketing 2-3 iunie.
Inscrierile se pot face completand formularul de pe site www.pbc.ro, pe email training@pbc.ro sau la telefon 0722.549326.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pro-business-consulting/curs-managementul-proiectelor-24-25-februarie