proactiveageing    

Comunicate de presa si evenimente pe tema proactiveageing

 • proactiveageing. Platforma integrata de servicii online care sprijina prelungirea vietii active pentru o imbatranire independenta si sanatoasa

  proactiveageing

  Bucuresti - 18 May 2015

  Comunicat de SIVECO Romania S.A.

  ... proactiveageing are ca scop prelungirea vietii active a persoanelor care ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: siveco romania , proactiveageing , programul parteneriate

  Vezi toate comunicatele de presa despre proactiveageing

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul proactiveageing.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la proactiveageing. Informatiile despre proactiveageing cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul proactiveageing, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la proactiveageing, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.