Poze Proba juridica

  • Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor-magistrat-procuror de cariera, cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate.

    Poza: Curs intensiv de weekend pentru admiterea la Magistratura si INM - Proba juridica: 6 iulie - 18 august 2013

  • bpv GRIGORESCU a acordat consultanta juridica pentru proiecte de achizitii publice in valoare de peste 1,5 miliarde EUR

    Poza: bpv GRIGORESCU a acordat consultanta juridica pentru proiecte de achizitii publice in valoare de peste 1,5 miliarde EUR

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul proba juridica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la proba juridica. Pozele pe tema proba juridica cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul proba juridica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la proba juridica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la proba juridica.