Proba tehnologica

Definitie Proba tehnologica

Esantion format dintr-o bucata sau mai multe bucati, extrase din multimea obiectelor muncii ce se prelucreaza, la un anumit nivel al procesului tehnologic, pentru a verifica daca la acel nivel sau pana la el procesul se desfasoara normal.Asemenea probe se extrag, mai ales, in siderurgie si metalurgie si, in genertal, acolo unde exista o masa mare, omogena de material care parcurge procesele tehnologice in mod semiautomat sau automat (industriile chimica, alimentara etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proba tehnologica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proba tehnologica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proba tehnologica. Definitiile termenilor despre Proba tehnologica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proba tehnologica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proba tehnologica.